ADANA / SARIÇAM - Karlık İlkokulu

Ock

Okulumuz öğrencileri ve sınıf öğretmenimiz Bedia Kır tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetemizi yayınlıyoruz. Gerek hain darbe girişimi esnasında gerekse yurt içi ve dışında terörle mücadelede şehadete ermiş tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyor, gazilerimize minnetimizi bildiriyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin şiirler ve kompozisyonlar okuduğu programımızda ayrıca ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerimizden oluşan koromuz öğretmenlerimizin seçtiği marş ve şarkıları okudu. Cumhuriyeti'mizin 99. yılını kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile yurt içi ve dışında canını ortaya koymuş tüm aziz şehitlerimizi saygıyla yad ediyoruz.

Ekm

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleştirilen "Değerlerimizle Değerleniyoruz" isimli proje kapsamında ikinci etkinliğimizin teması "Sorumluluk" larımız hakkında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okulumuz panosunda çalışmalarını sergilediler.  Çalışmada çeşitli görsel ve yazıların yanında bir de Değerlerimiz ile ilgili bir de bulmaca yer alıyor.

Ekm

Sarıçam Toplum Ruh Sağlığı Merkezinden gelen görevliler okulumuz öğretmenlerine bilgi verdi. Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin işleyişi hakkında sunum yapan görevliler çeşitli rahatsızlıklarla ilgili de bilgiler verdiler. Kendilerine okulumuza yaptıkları nazik ziyaret ve verdikleri bilgiler için teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde okulumuzda tatbikat düzenlendi. Öğrencilerimiz tatbikat senaryosuna uygun şekilde öğretmenleriyle birlikte hareket ettiler. Tatbikatın ardından Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nevin Tekayak öğretmen vbe öğrencilerimize doğal afetler ve yapılması gereknler hakkında bilgi verdi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Uygar İNAL okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelen Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz yeni Eğitim Öğretim Yılının ülkemiz ve okulumuz adına hayırlı ve başarılarda dolu bir yıl olması temmenisinde bulundu. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederiz.