ADANA / SARIÇAM - Karlık İlkokulu

Karlık İlkokulu

Karlık Mahallesi Merkez Sokak No47 Sarıçam/Adana
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren,kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan güven sahibi.çevre bilincine sahip ,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim ,öğretim,bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
08.30-15.20
SOBALI+KLİMALI
Belediye Otobüsü (198) Ve öğretmenlerimizin özel araçları.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Adana´nın Sarıçam İlçesine bağlı Karlık Köyünde No: 47´de yer almaktadır.Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur.Okulumuza Boztepe,Kaşobası,Torunlar ve Pekmezci köylerinden öğrenci gelmektedir.
İL 37KM , İLÇE 25 KM