Karlık İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren,kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan güven sahibi.çevre bilincine sahip ,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim ,öğretim,bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Saatler: 08.30-15.20
Isınma: SOBALI+KLİMALI
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karlikio.meb.k12.tr

Adres - Karlık Mahallesi Merkez Sokak No47 Sarıçam/Adana

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Adana´nın Sarıçam İlçesine bağlı Karlık Köyünde No: 47´de yer almaktadır.Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur.Okulumuza Boztepe,Kaşobası,Torunlar ve Pekmezci köylerinden öğrenci gelmektedir.

Adres - Karlık Mahallesi Merkez Sokak No47 Sarıçam/Adana

Ulaşım Belediye Otobüsü (198) Ve öğretmenlerimizin özel araçları.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL 37KM , İLÇE 25 KM